GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Kiváló hely, és nyelvismeretemnek köszönhetően biztosítom számodra a feltételeket, hogy a túra minden percén kiválóan érezd magad.

Tapasztalataim szerint ez egy olyan optimális csapatlétszám, ahol a csapatban motorozás nem megy a túratempó rovására. Meg tudunk állni olyan helyeken is egy bomba fotóra ahol egy nagyobb csapat nem férne el.

A túráinkon nincs minimum létszám, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy a túráink mindenképpen elindulnak, akár egy jelentkezővel is! Ezzel is szeretnénk túrázóinknak biztonságot nyújtani.

A túra “nulladik” napja vasárnap. Ekkor kell megérkezz a kiindulási pontra, tetszőleges útvonalon (megszervezésében segítek) egyénileg. Ahogy vasárnap délután megérkezel, lényegében kezdődik a szervezet része a túrának. A szálláson már meleg vacsora vár, erről már nem kell gondoskodj. Másnap, azaz hétfő reggel indul a túra motorozás része, és tart péntek estig (hétköznapokon kisebb a forgalom a látványutakon). Szombat reggel a reggelivel ér véget a túra, hazautazás a szállásról Magyarországra, a kiutazáshoz hasonlóan. A 6 éjszaka szállást, 6 reggelit, 6 vacsorát a túra ára tartalmazza.

Ebben az esetben a befizetett összeg 100%-a visszajár. 

A Jelentkezés után a megadott e-mail címen és telefonszámon felvesszük veled a kapcsolatot, hogy “személyesen” is megismerkedjünk. Majd az előleg beérkezése után fixáljuk a helyedet.

2021-től indítunk kifejezetten kezdő túrázóknak is túrát, melynek  részleteit itt találod. A túra után viszont garantált, hogy nem leszel kezdő.

A hegyi utak általában a túramotoroknak kedveznek, de egyéb motorokkal is teljesíthető, viszont chopper jellegű gépekkel csak nagy rutin mellett ajánlott részt venni. 500 ccm, illetve az feletti motorokkal érdemes jönni, hogy te is élvezd, és a csoport se szakadjon szét.

A tempó mindig a csapat tagjainak képességeihez igazodik. Nincs őrült száguldás, de egy élvezetes tempót tartunk. Bizonyos szakaszokon van lehetőség előre menni, egy előre megbeszélt pontig, ahol ismét találkozunk.

A szállásadókat személyesen ismerem, akikkel baráti viszonyt ápolok. Röviden: 3 csillagos hotel félpanzióval, mélygarázzsal, szaunával, ruha/csizma szárítási lehetőséggel.  A szállás értékelése a booking.com-on 9,1-es.

Ausztriában hivatalosan bejegyzett, számlaképes motoros túravezető vagyok.

Az alpesi időjárás elég változatos. Lehet a völgyben 35 fok, fent a hegyen pedig hógolyózunk. Az alapvető teljes motoros ruházaton kívül legyen nálad esőruha (hideg ellen is kiváló), neked és utasodnak sárga mellény, izzókészlet, és érvényes eü. csomag.

A Túrák vagy a Jelentkezés menüpont alatt jelezheted részvéti szándékodat vagy kérdéseidet egy-egy túrával kapcsolatban.

Jelentkezés Páros túrára

Jelentkezés a kezdő túrára

Jelentkezés a csoportos kanyarvadász túrára