GY.I.K

Gyakran ismételt kérdések

Miért velem?
Kiváló hely, és nyelvismeretemnek köszönhetően biztosítom számodra a feltételeket, hogy a túra minden percén kiválóan érezd magad.

Miért max. 6 motor?
Tapasztalataim szerint ez egy olyan optimális csapatlétszám, ahol a csapatban motorozás nem megy a túratempó rovására. Meg tudunk állni olyan helyeken is egy bomba fotóra ahol egy nagyobb csapat nem férne el.

Kezdő vagyok, jöhetek-e?
Ez a túra nem kifejezetten kezdőknek való, de kérdezz bátran. Tervezem kezdőknek való túra szervezését is. Ami után viszont garantált, hogy nem leszel kezdő.

Lesz máshol is túra Tirolon kívül?
Igen. Legkésőbb jövőre lesznek túrák Dél-Tirolban, Garda-tó környékén, és Toszkánában is.

Milyen motorral jöhetek?
A hegyi utak általában a túramotoroknak kedveznek, de egyéb motorokkal is teljesíthető, viszont chopper jellegű gépekkel nem ajánlott. 500 ccm, illetve az feletti motorokkal érdemes jönni, hogy te is élvezd, és a csoport se szakadjon szét.

Milyen tempóval haladunk?
A tempó mindig a csapat tagjainak képességeihez igazodik. Nincs őrült száguldás, de egy élvezetes tempót tartunk. Bizonyos szakaszokon van lehetőség előre menni, egy előre megbeszélt pontig, ahol ismét találkozunk.

Milyen lesz a szállás?
A szállásadókat személyesen ismerem, akikkel baráti viszont ápolok. Van több szobás apartman, ahol csak mi leszünk, van 3 csillagos hotel mélygarázzsal, szaunával. Minden szállás értékelése 8,5 felett van a booking.com-on.

Hivatalosan, vagy "feketén" szervezett túra?
Ausztriában hivatalosan bejegyzett, számlaképes motoros túravazető vagyok.

Milyen ruházattal készüljek?
Az alpesi időjárás elég változatos. Lehet a völgyben 35 fok, fent a hegyen pedig hógolyózunk. Az alapvető teljes motoros ruházaton kívül legyen nálad esőruha (hideg ellen is kiváló), neked és utasodnak sárga mellény, izzókészlet, és érvényes eü. csomag.

Hogyan tudok jelentkezni a túrára?
A Túrák vagy a Kapcsolat menüpont alatt jelezheted részvéti szándékodat vagy kérdéseidet egy-egy túrával kapcsolatban.