Bemutatkozás

Magyar Balázs

Gyermekkorom óta motorozok, az életem értelmévé vált és ez a szenvedély az idő múltával sem csökkent. 2012-ben jöttem Tirolba dolgozni, otthon hivatásos tűzoltóként kerestem a kenyeremet.

Több mint 200 000 km-t töltöttem motoron, aminek egy jelentős részét a tiroli Alpokban, és a Dolomitokban hagytam magam mögött. Több elvégzett vezetéstechnikai tréning után, tapasztalt motorosnak mondhatom magam. Barátaimnak is többször szerveztem már motoros túrákat, szezonnyitókat/-zárókat. Többek kérésére az itteni motorostársaimnak a tréningeken szerzett tapasztalatokat is megpróbáltam a legjobb tudásom szerint átadni. 

Munkám során Tirol és 300 km-es körzetét többször bejártam oda-vissza. Ami hétközben megtetszett, azt hétvégén motorral és az itteni magyar motoros barátaimmal ismét bejártam. Több százezer kilométert vezettem a környéken, így bátran mondhatom, hogy kiismerem magam.

Tudom hol, milyen az út melyik napszakban érdemes menni, hol szeretnek hűsölni a rendőrök, hol finom a kávé, és olcsó hamburger. Ebből fakadóan bármikor képes vagyok improvizálni, ha az élet akadályt gördítene elénk (útlezárás, időjárás, vagy csak jól haladunk, és belefér még egy átkelő). Nagyon sok magyar és helybéli motoros barátom van a környéken, akinek számíthatok a segítségére. Ha kisebb technikai probléma merül fel, tudjuk orvosolni, ha a motort menteni kell, “házon belül” el tudjuk szállítani (Akár Magyarországra is!).

Jelentkezés Páros túrára

Jelentkezés a kezdő túrára

Jelentkezés a csoportos kanyarvadász túrára